Menu Close

Global Host | Carla Ruscaș

Continuând seria de articole dedicate experiențelor avute de către persoanele care și-au exprimat dorinţa de a a fi un Global Host, azi vom afla povestea Carlei.

“Să fiu gazdă, a fost o experiență unică, pentru că am învățat cât de multe prietenii se pot lega, indiferent de religie, cultură și de țara din care provii.

Eu cred că orice persoană ar trebui să participe la acest program, deoarece în viață sunt unele momente și experiențe de care, dacă nu avem parte la momentul potrivit, nu vom mai avea niciodată.

Am întâlnit oameni minunați, în acea periaodă, atât din alte țări cât și din România, care nu au fost doar niște prieteni acele momente, ci au fost o familie.”

– Carla Ruscaș

Global Host îţi oferă oportunitatea de a găzdui un voluntar internaţional între 3 sau 6 săptămâni, timp în care acesta va contribui la dezvoltarea sistemului educaţional din România, facilitând ore de limba engleză, non-formale, în una din grădiniţele, şcolile sau liceele din România, partenere AIESEC, depinzând de proiectul pe care acesta a aplicat.

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990. Timp de 30 de ani s-a urmărit a se face o schimbare şi a se conecta tinerii din toată lumea.

În România, AIESEC este prezentă în 13 oraşe şi face parte din una din cele mai mari organizaţii globale conduse de tineri. Fiind prezentă în peste 120 de ţări, AIESEC a ajutat tinerii să trăiască experienţe care le-a schimbat viaţa, oferind oportunităţi internaţionale studenţilor. Organizaţia are peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea potenţialului maxim al studenţilor, a-i face lideri responsabili cu o viziune globală, având parteneriate cu diverse companii, licee şi universităţi.

 • Global Host | Eduard Lucaci
  Familia lui Eduard este încă una dintre familiile care şi-au exprimat dorinţa de a fi un Global…
 • Global Host | Carla Ruscaș
  Continuând seria de articole dedicate experiențelor avute de către persoanele care și-au exprimat dorinţa de a a…
 • Global Host | Roxana Grigorescu
  Când vine vorba despre experienţa unui Global Host, ceea ce am remarcat în ultimii doi ani, au…
 • Global Host | Ramona Pop
  Familiile care se înscriu în programul de Global Host, au şansa de a contribui la impactul social…